Men jag skriver det också, så som jag gjorde.
4 pers (16 plättar när jag gör)
1 stor burk keso
3 msk fiberhusk
4 ägg
Smör att steka i
*Mixa samman allt med stavmixer
*Låt stå en liten stund. Viktigt, att det får tjocka till sig ordentligt, för är så svårt att steka dem annars. Blir bara kladdigt och dant.. Har jag märkt...
*Värm stekpannan (eller varför inte plättlägget) till medelvärme.
*Klicka i klickar av smeten och låt steka tills de går att vända.
*vänd på dem och tryck till så de blir platta.
*Vänd fram och tillbaka tills de fått fin färg.
*Ät med valfritt tillbehör.
Tips på tillbehör:
*Hallonglass
*Som frukost/mellanmål: Smör, ost, purjolök
*Kanel
*Sylt så klart (om man har nån variant som känns bra)
*Skulle tippa på att Jordnötssmör är super till.
*Grädde och bär
Superenkelt o gott! Och mina barn här hemma
åt med superaptit!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar